Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رضا چینی صبح یکشنبه در نخستین جلسه شورای مهارت استان اصفهان با بیان اینکه نوع مهارت تعریف شده توسط فنی و حرفه‌ای مناسب صنعت نیست، اظهار داشت: اخلاق حرفه‌ای کتاب‌ها در فضاهای واقعی کارآمد نیست و باید این استانداردها در محیط واقعی و توسط افراد شاغل و باتجربه در هر واحد صنعتی متناسب با نیاز هر واحد تدوین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای فقط نظارت کند، افزود: باید به صنایع اعتماد کنند، واحدهای بالای ۵۰ نفر نیرو به این بلوغ رسیده‌اند که آموزش دهند و گواهینامه صادر کنند این در حالی است که این اجازه را ندارند.

عضو هیئت رئیسه خانه صنعت و معدن استان اصفهان با بیان اینکه صنعت نساجی استان اصفهان ۵۰ هزار نفر نیرو دارد که آموزش مورد نیاز هر شرکت متفاوت است، گفت: در زمینه آجر نیز ۴۰۰ کارخانه آجر داریم که نیاز هر کدام متفاوت است و از این رو بهتر است کار به دست افراد متخصص سپرده شود.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور در سخنرانی روز گذشته در جشن روز ملی صنعت بر کوچک شدن دولت تاکید داشت، افزود: باید این امر هر چه زودتر محقق شود.

چینی با تاکید بر اینکه اگر اجازه راه‌اندازی آموزشگاه را به صنعت می‌دهند اجازه صدور مدرک را نیز بدهند، گفت: ما سال گذشته ۳۰ هزار نفر ساعت را بدون هزینه آموزش دادیم بدون اما نتوانستم یک عدد گواهینامه صادر کنیم.
وی ادامه داد: ۸۵ هزار نفر در استان اصفهان بیمه تأمین اجتماعی کارگری دریافت می‌کنند و این در حالی است که کمتر از ۸ هزار نفر در این شغل هستند و این افراد فقط مدرک فنی و حرفه‌ای را دریافت کرده‌اند.

کد خبر 5529245

منبع: مهر

کلیدواژه: مهارت آموزی فنی حرفه ای رضا چینی آموزش فنی و حرفه ای اصفهان خانه صنعت معدن و تجارت اصفهان بوشهر زلزله هرمزگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه زمین لرزه ویروس کرونا خراسان رضوی کنکور مشهد ایلام آمار کرونا بیرجند کنکور سراسری سنندج استان اصفهان فنی و حرفه ای هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۰۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، جواد کریمی ثابت صبح دوشنبه در حاشیه سی امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای در خصوص برنامه‌های جنبی این کنفرانس اظهار کرد: برپایی نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای از جمله این برنامه‌ها است که نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران دارد.

وی با بیان اینکه انواع رادیو داروها، تجهیزات زیرساختی تولید ایزوتوپ‌ها و آخرین یافته‌های پژوهشی و صنعتی هسته‌ای حاصل دانش دانشمندان و پژوهشگران هسته‌ای ایران در این نمایشگاه به نمایش درمی‌آید، تصریح کرد: این نمایشگاه می‌تواند ابزاری برای نشان دادن توان دانشمندان ایرانی به نمایندگان کشورهای حاضر در این کنفرانس بین المللی باشد.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران ضمن قدردانی از سازمان انرژی اتمی ایران برای حمایت از برگزاری این کنفرانس بین المللی گفت: دلیل انتخاب اصفهان به عنوان مرکز برگزاری این کنفرانس بین المللی نیز ظرفیت‌های بالای این شهر به لحاظ پیشرفت‌های هسته‌ای، گردشگری، تاریخی و … است.

سی‌اامین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ با حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشورهای مختلف بعد از ظهر دوشنبه در اصفهان آغاز به کار می‌کند.

۱۰۰ سخنرانی علمی ، ارائه ۴۲۰ مقاله و برگزاری ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی از دیگر برنامه‌های این رویداد بین المللی است.

این کنفرانس از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه و با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای در اصفهان ادامه دارد.

کد خبر 6098043

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان