Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سید مصطفی علوی پیش از ظهر امروز در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه علمی، پژوهشی دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای اصفهان با شرکت گاز استان، اظهار داشت: توسعه گازرسانی انقلاب بزرگی بود که در کشور پس از انقلاب شکوهمند اسلامی رخ داد، اکنون گاز از صدها کیلومتر داخل دریا استخراج و به منازل هم‌وطنان می‌رسد که فرآیند آن بسیار دقیق و مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت گاز اصفهان تشریح کرد: دغدغه ما گازرسانی به منازل است، شرق استان اصفهان لوله‌کشی گاز ندارد از همین رو در نائین گاز فشرده که با فشار ‌و دمای استاندار تهیه می‌شود، به مناطق ارسال می‌شود.

وی افزود: اکنون در اوج مصرف گاز هستیم و تولید نیز به شکل حداکثری انجام می‌شود؛ نسبت به زمان مشابه سال گذشته ۲۵ درصد مصرف گاز در اصفهان افزایش یافته و نشان دهنده این است که باید پژوهش‌ها و تصمیمات جدیدی در این حوزه صورت گیرد.

علوی گفت: گاز طبیعی ضررهای زیاد به محیط زیست وارد می‌کند، از همین رو باید به دنبال جایگزینی برای آن باشیم و بتوانیم این ضررها را کنترل کنیم، شرکت گاز آمادگی خود را جهت پژوهش‌های علمی در راستای بهبود کیفیت و همچنین بررسی شرایط را اعلام می‌کند؛ پژوهش در این رسته بسیار بزرگ و ارزشمند است.

مدیرعامل شرکت گاز اصفهان افزود: در بخش صنعت، باید تولیدکننده توجیه شود که نیروی طبیعی بزرگی را در اختیار دارد از همین باید در مصرف آن توجه خاص داشته باشد؛ طی دو سال گذشته با تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان فنی‌ و حرفه‌ای امضا شد، سطح علمی نیروهای شرکت گاز افزایش یافته است، سطح علمی فقط منوط به رده‌های بالای کارمندان نیست، بلکه باید سطح علمی تمامی کارکنان افزایش یابد.

وی ادامه داد: امیدواریم با امضای این تفاهم نامه بتوانیم حلقه مفقود علم و صنعت که دانشگاه است را ‌پررنگ‌تر کنیم.

محسن دوازده‌امامی نیز در حاشیه این مراسم اظهار داشت: تفاهم جامعی میان دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای و شرکت گاز در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی صورت گرفته است، در زمینه‌های آموزشی مقرر شد که نیروهای جدید شرکت گاز به صورت دوره آموزشی و یا نیرو‌های قدیمی به صورت بازآموزی با مرکزیت یک دانشگاه آموزش‌های لازم را فرا بگیرند.

رئیس دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای اصفهان ادامه داد: در زمینه‌های پژوهشی نیز مقرر شد، نیازهای پژوهشی کاربردی شرکت گاز توسط دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای برآورده شود و این مسائل در سطح دانشگاه مطرح و توسط اساتید و دانشجویان برطرف شود.

وی در پایان افزود: در خصوص آموزش‌های مهارتی کوتاه‌مدت تفاهمی میان دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای و شرکت گاز صورت گرفت.

انتهای پیام/۶۳۱۰۷/ر۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان گاز پژوهش دانشگاه فنی حرفه ای شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۳۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته وجود ندارد، گفت: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت‌های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

 سیدصمد ضیائی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کودهای پتاسه و فسفاته در مقابل تنش های محیطی مانند سرماو گرما، توان گیاهان را افزایش می دهند، گفت: با مصرف این کودها شاهد تولید محصولات سالم خواهیم بود.

وی تصریح کرد: مادر یک دهه اخیر و قبل از سال۱۴۰۱در مصرف کودهای فسفاته وپتاسه نسبت به میانگین جهانی و پیشنهاد موسسه تحقیقات آب و خاک کشوردچار کم‌مصرفی شده بودیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان طی سال های۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با افزایش آگاهی و دانش کشاورزان به لزوم مصرف بهینه و متوازن‌کودهای فسفاته پتاسه‌و ازته در مزارع موجب افزایش ضریب امنیت غذایی و ارتقای بهره وری در تولید شده است.

این مقام مسئول از استقبال کشاورزان از مصرف این محصولات کودی خبر داد و یاد آور شد: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و ۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

ضیائی با تاکید اینکه مشکلی در تامین و تدارک کود های پتاسه و فسفاته وجود ندارد، خاطرنشان کرد: امسال باید بر اساس سهمیه ابلاغی سالیانه،۳۳ هزارو۸۱۳ تن انواع کود فسفاته تامین شود که تاکنون ۱۹ درصد به میزان شش هزار و۳۱۲ تن تامین شده است و این موضوع برای کودهای پتاسه با توجه به۲۴ هزار و ۵۹۰ تن سهمیه تعیین شده به میزان هفت و ۴۴۴ تن محقق شده است.

ضیائی در پایان از کشاورزان خواست تا نهاده‌های مورد نظر خود از جمله انواع کودهای شیمیایی را با قیمت مصوب جدید ابلاغ شده از شبکه‌های رسمی این شرکت تهیه کنند تا شاهد اثربخشی مصرف کودهای کشاورزی در محصولات خود باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب