Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@07:37:06 GMT

حلقه مفقوده مثلث آموزش‌های فنی حرفه ای بازبینی شود

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۸۶۰۷

حلقه مفقوده مثلث آموزش‌های فنی حرفه ای بازبینی شود

به گزارش خبرنگار مهر محمدرضا مصلحی پیش از ظهر دوشنبه در نشست مشترک مدیران مراکز فنی و حرفه‌ای شهرستان‌های فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین‌میاندشت که با حضور نماینده مردم فریدن در مجلس شورای اسلامی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای فریدن برگزار شد، اظهار داشت: بیماری کرونا فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی و آموزشی را به نوعی زمین گیر کرده است و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در فضای کرونایی از طریق بسترهای فضای مجازی و باید اجرا می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸۵ درصد فعالیت‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای کارگاهی و عملی است

وی افزود: ۸۵ درصد فعالیت‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای به شکل کارگاهی و عملی و مابقی به صورت تئوری است که توانستند به صورت غیر حضوری و نیمه حضوری کارآموزان را آموزش دهند و مطالب تئوری را در فضای مجازی به صورت فایل متنی و صوتی منتشر کنند، آموزش‌های حضوری به کارآموزان با زمان بندی و نوبت دهی باید به نحوی باید باشد که فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود.

قائم مقام مدیر کل فنی و حرفه ای استان اصفهان در ارتباط با دغدغه مسئولان مراکز فنی حرفه‌ای چهار شهرستان منطقه فریدن بزرگ در خصوص مربیان حق‌التدریسی گفت: از سال ۹۳ تاکنون در کشور چهار هزار و ۸۰۰ نفر مربی حق‌التدریسی داشتیم که متقاضی تبدیل وضعیت به استخدام پیمانی بودند.

وی تشریح کرد: مجلس شورای اسلامی مجوز برگزاری آزمون را صادر کرد و در آزمون کتبی که سازمان سنجش کشور برگزار کرد یک سری شرایط و حداقل‌ها می‌بایست انجام می‌شد، پس از آزمون مرحله کتبی که اسامی از سوی سازمان سنجش اعلام شد آزمون‌های عملی نیز در سطح ادارات کل و به تبع در اداره کل فنی و حرفه‌ای استان اصفهان نیز برگزار شد و توانستیم حدود ۳۸۰ نیرو از مربیان حق‌التدریسی را جذب کنیم و ۱۲۰ نیرو را به سایر دستگاه‌ها انتقال دهیم.

۸۰ میلیارد تومان برای پرداخت حقوق کم داریم

مصلحی خاطرنشان کرد: سال گذشته و امسال اعتبارات فنی و حرفه‌ای استان اصفهان حدود ۸۵۰ میلیارد تومان بود که اگر این مبلغ را ۱۰۰ درصد تخصیص دهند برای پرداخت حقوق کارمندان خود ۸۰ میلیارد تومان کم داریم، ابتدای سال گذشته درآمدهای سازمان اختصاصی شد یعنی برگشت داده شد که توانستیم کسری بودجه را کمی جبران کنیم اما امسال سازمان برنامه و بودجه برای مربی حق‌التدریسی هزینه نمی‌دهد و فقط برنامه مهارت آموزی و اشتغالزایی باید بدهیم، امسال با وجود بیماری کرونا حمایت از بخش خصوصی (آموزشگاه‌های آزاد) را در دستور کار قرار دادیم.

وی با تأکید بر واگذاری فضاهای بلااستفاده به بخش خصوصی برای ارائه آموزش مهارتی، تصریح کرد: برای افراد جویای کار فاقد مهارت آموزش‌های دوگانه را پیشنهاد می‌دهیم، در فرهنگ رفتاری فرزندان باید کار کرد و مُبلغ خوبی برای آنها باشیم تا مهارت آموز شوند، ۱۳ میلیون جمعیت دانش آموزی کشور فقط به مدرک دیپلم خود افتخار می‌کنند در حالی که که به مدرک مهارت آموزی باید افتخار کرد.

حلقه مفقوده مثلث آموزش‌های فنی حرفه ای بازبینی و ریکاوری شود

قائم مقام مدیر کل فنی و حرفه ای استان اصفهان تأکید کرد: جایگاه حلقه مفقوده مثلث آموزش‌های رسمی آن در بین مسئولان ارشد نظام به خصوص نمایندگان مجلس شورای اسلامی بازبینی و ریکاوری شود تا بتوانیم آن طور که باید و شاید در وظیفه خود خدمت گذار باشیم.

به گزارش مهر، در این نشست مدیران مراکز فنی و حرفه‌ای چهار شهرستان منطقه فریدن بزرگ به بیان مشکلات حوزه آموزش فنی و حرفه‌ای پرداختند.

کد خبر 4984208

منبع: مهر

کلیدواژه: فنی و حرفه ای اشتغال زایی دانش آموزان کارگاه آموزشی ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین گرگان شهرکرد اقامه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا ازدواج بیرجند مجلس شورای اسلامی وزارت بهداشت فنی و حرفه ای استان اصفهان حق التدریسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۸۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی

مدیرکل کسب‌وکار سازمانی همراه اول «عدم وجود نهاد مستقل و متشکل از همه بازیگران در حوزه‌های تصمیم‌گیری و اجرا» را حلقه مفقوده در مقوله هوشمندسازی انرژی است. - اخبار بازار -

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، «بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق» از 11 تا 13 اردیبهشت 1403به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان و با حمایت همراه اول در دانشگاه زنجان برگزار شد.

 

در حالیکه امید می رود برگزاری چنین رویدادهایی فراهم کننده بستری مناسب برای تبادل دانش و تجربیات خبرگان علمی و صنعتی باشد، «معرفی اهمیت هوشمندسازی در حوزه توزیع نیروی برق» و «توسعه همکاری های علمی و صنعتی با سایر مراکز علمی جهان» از جمله برخی اهداف مهم آن بود.

 

در همین راستا و طی آخرین روز برگزاری رویداد، پنل «مدیریت مصرف هوشمند» با حضور مصطفی درجزی مدیرکل کسب و کار سازمانی همراه اول و نمایندگانی از توانیر و دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی و شهید باهنر برگزار شد.

 

درجزی در این نشست، ارائه خود را با محوریت سه موضوع «ضرورت حضور اپراتورهای تلفن همراه در حوزه انرژی»، «جزییات همکاری همراه اول در پروژه فهام و هوشمندسازی موتورهای کشاورزی و صنعتی» و «ایجاد راهکارهای متنوع برای مدیریت مصرف بخش خانگی و تجاری» داشت و به جایگاه رقابتی همراه اول در منطقه پرداخت.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 57 درصد از سهم درآمدی بازار ارتباطات سیار در اختیار همراه اول است، اظهار کرد: 53 درصد سهم بازار مشترکان فعال نیز در اختیار اپراتور اول تلفن همراه است کما اینکه بیش از 80 درصد کانال ارتباطی مشترکان با صنعت برق از طریق سیمکارت های همراه اول است.

 

مدیرکل کسب و کار سازمانی همراه اول با اشاره به سه لایه کسب و کاری این اپراتور عنوان کرد: طی سالیان اخیر با توجه به ترسیم ماموریت «تحقق رویای دیجیتال» با چشم انداز تبدیل شدن به یکی از رهبران بازار ICT منطقه با ارائه خدمات و راهکارهای هوشمند، اقدام به سرمایه گذاری های هوشمندانه مطابق با این رسالت خطیر در سه لایه کسب و کاری خود اعم از Core به عنوان کسب و کار اصلی،Near core به عنوان نزدیک به کسب و کار اصلی و Beyond core به عنوان فراتر از لایه اصلی کرده ایم.

 

درجزی ورود همراه اول به حوزه های «سلامت»، «انرژی»، «کشاورزی»، «خدمات عمومی و شهری»، «لجستیک و حمل و نقل» و «سبک زندگی» را نیز در قالب مگاپروژه های سازمانی تشریح کرد و گفت: به عنوان مثال در مگاپروژه انرژی با هدف پیاده سازی ساختار «انرژی هوشمند»، در بخش های هوشمندسازی کنتورهای برق و گاز به عنوان اپراتور انرژی شناخته می شویم، ضمن اینکه تفکیک هوشمند مصرف انرژی اعم از آب، برق و گاز را نیز به سرانجام رسانده ایم.

 

وی ادامه داد: ما پیش از هر چیز، مکلف به انجام و آزمون پروژه ها در شبکه گسترده ارتباطی خودمان هستیم و در این راستا به «هوشمندسازی کنتور برق سایت های همراه اول» اقدام کرده ایم.

 

مدیرکل کسب و کار سازمانی شرکت ارتباطات سیار ایران اشاره ای به بنچمارک کردن بازارهای آمریکا و آسیا در حوزه انرژی، اذعان کرد: مطابق تحلیل و پیش بینی های Researchandmarkets «بازار جهانی انرژی» با نرخ رشد سالیانه 6.8 درصد، از 6416 به 8315 میلیارد دلار در سال 2027 خواهد رسید و ارزش «بازار جهانی کنتورهای هوشمند» تا سال 2030 با نرخ رشد سالیانه 7.7 درصد به 25.3 میلیارد دلار دست خواهد یافت.

 

درجزی در میان صحبت های خود گزارشی از GSMA در سال 2021 نیز ارائه کرد که در آن پر درآمدترین حوزه های خدماتی در سبد درآمدی اپراتورهای بین المللی مشخص و گفته شده که به ترتیب سهم تولید 56 درصد، مالی 31 درصد، تجارت الکترونیکی 27 درصد، سلامت الکترونیکی 22 درصد، انرژی 14 درصد و کشاورزی نیز 14 درصد است.

 

وی بازیگران اصلی حوزه هوشمندسازی انرژی در کشور را «مجلس»، «دولت»، «تأمین کنندگان اتصال نظیر اپراتورهای تلفن همراه» و «تأمین کنندگان بخش خصوصی» دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر حلقه مفقوده در مقوله هوشمندسازی، عدم وجود نهاد مستقل و متشکل از همه بازیگران در حوزه های تصمیم گیری و اجرا است.

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟