Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اوسط هاشمی روز سه شنبه در جلسه شورای مهارت استان اصفهان در سالن جلسات استانداری با بیان اینکه اصفهان ماهر نوید دهنده ایران ماهر است، افزود: وقتی در اصفهان سخن از مهارت می‌شود باید مهارت‌ها را به رخ دیگر کشورها بکشیم.

وی تصریح کرد: تمامی تلاش‌ها در سبد هزینه خانوار این است که دانشجو و کرسی نشین و مدرک بگیر تحویل جامعه بدهیم اما این تصور اشتباهی بوده که طی ۴۰ سال گذشته تکرار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد : باید به سرمایه‌های انسانی بیشتر توجه کنیم نه اینکه افتخار ما در کشور تنها به نفت و معدن معطوف شود، وجود سرمایه‌های انسانی فرصت بیشتری برای اشتغالزایی و ارزش افزایی فراهم می‌آورد.

به گفته وی باید با ارزش افزایی سود را جاری کرده و در کسب موقعیت موثر به کار گیریم.

اوسط هاشمی با بیان اینکه قدرت توانمندی استاد کاران اصفهان اصالت و مهارت را به رخ جهانیان می‌کشاند، اظهارکرد: باید بانک اطلاعاتی در اصفهان ایجاد شود و تعداد استاد کاران مشخص شوند.

وی با اشاره به اینکه باید مهارت در استان اصفهان به مهارت جامعه محور تبدیل شود، گفت: کفایت در مهارت در این استان اثبات شده است به همین منظور باید افرادی که اهل هنر، ذوق و استعداد هستند را شناسایی کنیم.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: گفتمان مهارت در کشور ضعیف و شاید مغفول مانده است چون در مسیری قرار گرفته که تمام ارزش‌ها در دانشگاه‌ها متمرکز شده است.

وی بیان کرد: انتظار داریم از طریق مهارت، اعتماد به نفس را در جوانان ارتقا دهیم و با آن کسالت را از جامعه بزداییم.

اوسط هاشمی یا بیان اینکه باید به مهارت به عنوان اشتغالزایی بنگریم، خاطرنشان کرد: مهارت همچون سعادت است چون فن مملکت داری را می‌تواند به میان بیاورد که محصول مهارت در اداره مملکت به تولید ملت منجر می‌شود.

وی گفت: ما مهارت را عرضه نمی‌کنیم بلکه تقاضا محوری ما را به سمت آموزش مهارت سوق می‌دهد همچنین باید مهارت را با استفاده از تمام ظرفیت‌های قانونی، قانون‌مند و با قاعده‌پذیری شکل دهیم.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه اصفهان باید به عنوان شهر مهارت ثبت شود، خاطرنشان کرد: ویژگی‌های شهر مهارت قانون مندی، هم افزایی و صدای مهارت شدن است.

وی با اشاره به اینکه ۱۱۷ هزار آموزشگاه آزاد پروانه‌دار در کشور وجود دارد، گفت: ۱۰ درصد آموزشگاه‌های آزاد کشور در استان اصفهان قرار دارند.

به گفته اوسط هاشمی، ایجاد دپارتمان‌های تخصصی در استان اصفهان ضروری است.

وی سنجش مهارت در استان اصفهان را ضروری دانست و تصریح کرد: باید مرکز سنجش مهارت در این استان شکل بگیرد.

علی اوسط هاشمی در سفر 2 روزه به استان اصفهان با روسای ادارات مراکز شهرستانی، مجمع کارشناسان و مربیان فنی و حرفه‌ای، نماینده انجمن صنفی آموزشگاه‌های آزاد استان گفت و گو کرد کرد.

اصفهان ۵۴ مرکز فنی و حرفه‌ای دولتی و حدود یک هزار و ۲۵۰ آموزشگاه آزاد فعال بخش خصوص دارد.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیکاری اشتغال زایی مهارت اموزی استانداری اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیکاری اشتغال زایی مهارت اموزی استانداری اصفهان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیکاری اشتغال زایی مهارت اموزی استانداری اصفهان سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان اوسط هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۱۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم

رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه آماده هستیم فناوری‌ها را به سایر کشورها منتقل کنیم، گفت: این امر نیازمند لوازمی است و یکی از قدم‌های آن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای است. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعتی در اصفهان در خصوص اجلاس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: اگر چه فشار نظام سلطه در جهت اینکه اجازه ندهد هدف صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران محقق نشود، است. اما با همه این محدودیت‌ها و هزینه‌های تحمیلی استقبال از این اجلاس علمی خوب بوده است و شخصیت‌های با سابقه‌ای علی رغم مانع تراشی‌ها در آن شرکت کرده و مقالات خوبی ارائه شده است.

اسلامی با بیان اینکه این مقالات به صورت شفاهی و ویدئو کنفرانسی ارائه شده است، گفت:‌ هدف ما این است که با این مقالات و دستاوردها تراز علم و فناوری ایران را به دنیا نشان دهیم و برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم این فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم تا حصار‌ها شکسته و یک نظام علمی متفاوتی ایجاد شود و این امر نیازمند لوازمی است و یکی از قدم‌های آن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای بود و امیدوارم اهداف تعیین شده محقق شود.

مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و ... عصر امروز (دوشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه) در اصفهان برگزار می‌شود.

آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ایبرگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای در اصفهانشاهد برگزاری یک رویداد هسته‌ای در سطح بین‌المللی هستیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان