Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین مصلی‌نژاد روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: فعالیت آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای که بیشتر آنها خصوصی هستند از اسفند سال گذشته بدلیل شیوع بیماری کرونا به‌عنوان مراکز پُرخطر متوقف شد.

وی اضافه کرد: در این مدت، بخشی از آموزش‌ها در قالب مجازی ارائه شد ولی بخش دیگر به‌لحاظ ماهیت آنها نیازمند آموزش‌های عملی و حضوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس موسسات کارآموزی آزاد و مشارکت‌های مردمی اداره‌کل فنی و حرفه‌ای اصفهان گفت: برغم ابلاغ شیوه‌نامه فاصله‌گذاری در عرصه آموزش‌های مهارتی توسط رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، تا این لحظه ستاد استانی مقابله با کرونا پاسخ و مجوز شراوع فعالیت این مراکز را نداده است.

وی ادامه داد: این در حالیست که ضرورت آموزش و پرورش نیروی انسانی ماهر برای رفع بیکاری در جامعه همیشه مورد تاکید بوده است.

مصلی‌نژاد افزود: جمعی از هنرجویان از بحث مهارت‌آموزی برای تکمیل مهارت‌های درسی خود استفاده می‌کنند، تعدادی دیگر، جوانان جویای کار هستند که با فراگیری یک مهارت، امکان اشتغال آنها میسر می‌شود و عده‌ای دیگر برای ارتقای شغلی خود آموزش‌هایی را فرا می‌گیرند که با تعطیلی آموزشگاه‌ها از این فرصت محروم شده‌اند.

وی به خسارت هفت میلیارد تومانی آموزشگاه‌های آزاد در تعطیلی سه ماهه اخیر ناشی از شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: بیشتر ساختمان‌های این مراکز، اجاره‌ای است و توقف فعالیت آنها موجب تحمیل پرداخت اجاره‌بها، حقوق مدیر و مربیان شده است.

وی با اشاره به نامشخص بودن زمان این بیماری و کشف واکسن آن از مسوولان استان خواست تا اجازه بازگشایی این آموزشگاه‌ها را صادر و از بیکار شدن و مشکلات عدیده برای این اقشار جلوگیری کنند.

مصلی‌نژاد یادآور شد: تمام آموزشگاه‌های استان آمادگی دارند تا با رعایت فاصله‌گذاری و مفاد پروتکل‌های بهداشتی و همچنین زمانبندی مشخص و با تعداد کمتر، به فعالیت دوباره بپردازند. 

بر اساس آخرین آمار، اکنون یکهزار و ۲۵۰ آموزشگاه فنی و حرفه‌ای فعال در استان وجود دارد که سال گذشته دستکم ۷۵ هزار نفر در ۴۵ رشته و ۸۰۰ حرفه در آنها آموزش دیدند.

برچسب‌ها کرونا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اصفهان مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اصفهان مهارت اموزی کرونا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اصفهان مهارت اموزی فنی و حرفه ای آموزشگاه ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۲۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!

در خیابان وحدت اسلامی لابه‌لای ساختمان‌های قدیمی و آجری که این روز‌ها بسیاری از آن‌ها لباس فرسودگی بر تن کردند و حتی بعضی از آن‌ها متروکه هم شده‌اند، تقاطع چهارراه مولوی یک ساختمان با نمای آجربهمنی رنگ و رو رفته قرار دارد که سردر آن یک کاشی آبی رنگ با نام «پرستو» حک شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، اینجا یکی نخستین آموزشگاه‌های تعلیم رانندگی شهر تهران است. «سیدعباس حسینی» نویسنده کتاب «این اتولی که من می‌گم» در این باره می‌گوید: «قدیم‌ها برای مردم تکرار واژه و تلفظ کلمه اتومبیل کمی سخت بود. به همین دلیل، اتوموبیل میان مردم به اتول معروف بود. با وضع قوانین راهنمایی و رانندگی برای راندن اتول، ایده راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی در ذهن یک عده از نظمیه‌چی‌های تهران جان گرفت؛ ایده‌ای که سال ۱۳۱۸ بانی راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو شد.»

به گفته حسینی، قبل از راه‌اندازی آموزشگاه پرستو به مدت خیلی کوتاه اوایل ۱۳۰۰ سال آموزشگاهی توسط چند نفر از کارشناسان امور اتومبیل راه‌اندازی شد. بانیان این آموزشگاه عبارت بودند از محمدتقی‌خان مکانیسین، نخستین مکانیک رسمی کشور که از دولت وقت نشان علمی دریافت کرده بود و کارگاه مکانیکی در خیابان چراغ‌برق داشت، مرحوم علی پرستو، نظمیه چی، منصورخان مستوفی، کارشناس اداره نظمیه تهران، علی‌اکبر رحیمی‌پور به‌عنوان مربی و مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی که سرپرستی این گروه را هم برعهده داشت. این گروه ۵ نفره به‌صورت شراکتی آموزشگاه تعلیم رانندگی را دایر کردند که شغل دوم آن‌ها محسوب می‌شد. این آموزشگاه خیلی زود منحل شد.»

این نویسنده در ادامه اضافه می‌کند: «ایران نخستین کشور خاورمیانه بود که پذیرای خودرو شد و به نحوی آموزشگاه پرستو نخستین مرکز تعلیم رانندگی در خاورمیانه هم محسوب می‌شود. چند سال بعد از تعطیلی نخستین آموزشگاه تعلیم رانندگی، مرحوم علی پرستو از افراد صاحب‌منصب نظمیه، بانی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو در مکان فعلی‌اش می‌شود. این آموزشگاه رانندگی زمانی دفتر چاپ روزنامه بود. وجود ابزار چاپ در همین آموزشگاه امکان چاپ کتاب را هم فراهم می‌کرد. وقتی هم که دفتر روزنامه شد آموزشگاه تعلیم رانندگی و در کنارش تعمیر خودرو و کتاب‌های آموزش تعمیر خودرو هم داخل همین مجموعه چاپ می‌شد. کتاب‌هایی که حتی برای مدتی نایاب شد.» آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو جایی که بسیاری از چهره‌های شاخص شهر تهران و کشور به‌ویژه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان گواهینامه گرفتند و به قول قدیمی‌ها اتول‌ران شدند.

دیگر خبرها

  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد تمدید شد
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان