Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آموزش ‌فنی ‌و ‌حرفه ای استان اصفهان، گفت: معلولین به واسطه نداشتن مهارت‌های حرفه‌ای، بیشتر در معرض آسیب‌ها هستند و آموزش‌های فنی ‌و حرفه ای کلید توانمندسازی و توانبخشی شغلی ‌و حرفه‌ای معلولین است.

به گزارش ‌ایمنا، ‌به ‌نقل ‌از روابط عمومی آموزش ‌فنی ‌و ‌حرفه‌ای استان ‌اصفهان، آرش اخوان ‌طبسی، اظهار کرد: ارتقاء مشارکت افراد دارای معلولیت برای دستیابی به توسعه فراگیر، عادلانه ‌و پایدار ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید به نقش سازمان آموزش فنی ‌و حرفه‌ای در ارائه آموزش‌های مهارتی، افزود: آموزش‌های فنی ‌و حرفه‌ای کلید توانمندسازی ‌و توانبخشی شغلی ‌و حرفه‌ای ‌معلولین  است.

مدیر کل آموزش ‌فنی ‌و حرفه ای استان اصفهان، گفت: بر اساس تحقیقات مختلف از بین پنج نیاز استراتژیک جوامع انسانی که به عنوان نیازهای مرتبط با امنیت ملی هر کشور از آن نام برده می‌شود دو نیاز آموزشی ‌و اقتصادی از مهمترین دغدغه ‌و مسأئل در زندگی تک تک افراد جامعه به ویژه معلولین ‌است.

اخوان ‌تصریح کرد: آموزش، اعم از آموزش عمومی، فنی و حرفه‌ای، توان ‌بالقوه فرد را در انجام کار افزایش داده ‌و سبب ارتقای بهره وری به عنوان یکی از عوامل تولید و استفاده بهینه از امکانات موجود می‌شود؛ بنابراین آموزش مهمترین نقش در توسعه اقتصادی و اجتماعی، از طریق تربیت نیروی انسانی مهارت دیده برای رشد ‌و توسعه ایفا می‌کند که انجام این رسالت در کشور ما مستلزم هماهنگی و تناسب برنامه‌های آموزشی ‌با نیازهای توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و دینی کشور است.

مدیر کل آموزش فنی ‌و حرفه ای استان، اظهار کرد: معلولین به واسطه نداشتن مهارت‌های حرفه‌ای، مددجویی و عدم تامین منابع مالی برای امرار معاش و گذران زندگی خود و خانواده بیشتر از سایر افراد جامعه در معرض انواع آسیب‌های فردی و اجتماعی قرار می گیرند. از این رو آموزش های فنی و حرفه ای به عنوان آموزش‌هایی که ابعاد کاربردی و مهارتی آنها نسبت به ابعاد نظری از اهمیت بیشتری برخوردار است یکی از پربازده ترین سرمایه گذاری های ‌جوامع برای توسعه فردی ‌و اجتماعی معلولان تلقی می ‌شود.

اخوان، افزود: در راستای اجرایی ‌سازی ماده ۱۴ قانون حمایت ازحقوق ‌معلولین و با عنایت به ابلاغ " نظام نامه آموزشهای مهارتی افراد دارای معلولیت " توسط مقام عالی وزارت به این سازمان، تلاش می‌کنیم تا در اسرع وقت نسبت به عملیاتی نمودن نظامنامه فوق در سطح استان گام ‌های مؤثری برداریم.

وی خاطرنشان کرد:  با توجه ‌به نیازسنجی شغلی ‌صورت گرفته، اداره کل آموزش فنی ‌و حرفه ای استان اصفهان در سال ۹۷ تعداد ۶۹۱ نفر-دوره و ۱۲۰۸۰۶ نفر – ساعت آموزش های مهارتی را به معلولان ارائه کرده که در زمینه صنایع دستی، هنر وخدمات قالیبافی، خیاطی، آشپزی، کامپیوتر و صنایع غذایی بوده است. این عملکرد آموزشی در هشت ماهه سال ۱۳۹۸ نیز برای تعداد ۲۶۸ نفر از معلولان اجرا شده است.

کد خبر 399360

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معلولين توانمندسازی فني و حرفه اي مهارت آموزش توانبخشی توسعه پیشگیری از اسیب ها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۳۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حق‌وردی ظهر سه شنبه در مراسم بزرگداشت مقام معلم طی سخنانی با بیان اینکه اجرای رتبه‌بندی به مدت یک دهه جزو مطالبات معلمان بود، گفت: لایحه رتبه‌بندی از سوی دولت‌های گذشته به مجلس ارائه نمی‌شد.

وی اضافه کرد: در دولت دوازدهم لایحه رتبه‌بندی معلمان با پنج هزار میلیارد تومان اعتبار به مجلس و کمیسیون آموزش ارائه شد، اما کمیسیون آموزش مجلس اعتبار رتبه‌بندی فرهنگیان را به ۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد و مصوب کرد.

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی در خصوص نواقص قانون رتبه‌بندی معلمان در مجلس دوازدهم اطمینان خاطر داد، این نواقص رفع خواهد شد و گفت: نگرانی و مطالبات فرهنگیان رفع می‌شود.

حق وردی با بیان اینکه کمیسیون آموزش به عنوان یکی از موفق‌ترین کمیسیون‌های مجلس یازدهم انتخاب شد، گفت: اکثریت مشکلات و مسائل فرهنگیان با حضور مسئولان آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش مجلس یازدهم برگزار شد و تشکیل سازمان تعلیم و تربیت کودک یکی از کارهای خوب کمیسیون آموزش و مجلس شورای اسلامی بود که به تصویب رسید.

این نماینده مجلس با بیان اینکه طرح اصلاح شیوه جذب در آموزش و پرورش به‌زودی در صحن علنی مجلس به رأی گذاشته خواهد شد، گفت: بحث تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود.

کد خبر 6099409

دیگر خبرها

  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • کاشت مو ، کلید داشتن موهایی جوان و شاداب
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است