Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان گفت: در تمام شهرهای کشور سازمان فنی‌وحرفه‌ای از فرهنگسراها گله‌مند هستند، اما در اصفهان به‌خاطر تعاملی که مجموعه شهرداری با سازمان داشته، این شکایت‌ها وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، آرش اخوان صبح امروز (یکشنبه) در هشتاد و هفتمین جلسه علنی صورای اسلامی شهر اصفهان، با اشاره با اینکه هروقت پای صحبت مسئولان رده بالای کشور می‌نشینیم دغدغه آنان بیکاری جوانان است، اظهار کرد: در برخی کشورها از نداشتن نیروهای جوان صحبت می‌کنند، اما در کشور ما به‌خاطر وجود سوءمدیریت‌ها با نیروی جوان بیکار مواجه هستیم که بهترین نسخه در برنامه‌های کلان کشور برای گره‌گشایی از این مشکل توجه به امر مهارت آموزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۸ به "سال رونق تولید" افزود: اگر می‌خواهیم شاهد رونق تولید باشیم باید کیفیت محصولات ارتقا پیدا کند، زیرا اگر این کیفیت تحقق یابد فروش محصولات افزایش خواهد یافت بنابراین در این زمینه مهم‌ترین عامل، نیروی ماهر است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان تصریح کرد: ما مشکل بیکاری نداریم زیرا صنایع بزرگ همواره نیرو نیاز دارند، اما نیروی ماهر در دسترس نیست به همین جهت اگر می‌بینیم محصولات تولیدی کشور دارای کیفیت مناسب نیستند به‌خاطر نبود نیروهای ماهر است.

وی با بیان اینکه در سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای اصفهان از عرضی محوری به سفارش محوری پیش رفته‌ایم، ادامه داد: تدوین سند مهارتی در استان، نیازسنجی بر روی صنایع و صنوف در شهرستان و اتخاذ حکمرانی محلی برای اجرای سیاست‌ها از پایین به بالا از اقدامات سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای اصفهان است.

اخوان اضافه کرد: بحران‌های مالی دولت، این نهاد را از حضور مستقیم در آموزش‌های مهارتی منع کرده است بنابراین با تکیه بر تجربه جهانی در رقابت روز صنعت حضور پررنگ بخش خصوصی نیاز حوزه مهارت آموزی است.

آماده پیاده سازی طرح صلاحیت حرفه‌ای در تمام سازمان‌ها هستیم

وی با اشاره به اینکه آماده پیاده سازی طرح صلاحیت حرفه‌ای در تمام سازمان‌ها هستیم، خطاب به مدیران شهری اصفهان اظهار کرد: اگر به دنبال بهره‌وری بیشتر در شهرداری هستید باید به سمت شایسته سالاری بروید؛ سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای نیز امکان معرفی شایستگی‌هایی که باید در شهرداری وجود داشته باشد تا خدمات به بهترین شکل ارائه شود را دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان خاطر نشان کرد: در طرح صلاحیت حرفه‌ای، استانداردهای لازم را تعریف و از افراد آزمون گرفته می‌شود و پس از آن کسری مهارت‌ها مشخص خواهد شد تا آموزش‌های لازم صورت پذیرد؛ پس از طی این مراحل گواهی صلاحیت حرفه‌ای برای نیروها صادر شود.

وی با اشاره به اینکه نظام آموزش دوگانه آلمان را با بخشنامه‌های موجود کشور بومی‌سازی کرده‌ایم، گفت: در نظام آموزش و پرورش، پایه و اساس آموزش تئوریک است اما در حوزه مهارت آموزی، ۷۰ درصد آموزش‌ها، عملی صورت می‌گیرد و در نظام آموزش دوگانه از این مهارت آموزی ۳۰ درصد در محیط کارگاه و ۷۰ درصد در اصناف و صنایع اتخاذ می‌شود.

مهارت آموزی با صد در صد ضمانت شغلی انجام می‌شود

اخوان با تاکید بر اینکه مهارت آموزی با صد در صد ضمانت شغلی انجام می‌شود چون شغل فرد مشخص بوده و در راستای آن آموزش خواهد دید، افزود: اصفهان اولین شهری است که مهارت آموز را به کارگاه‌های سطح شهر فرستاده تا نیروهای توانمندی را برای اصناف تربیت کند.

وی با تاکید بر اینکه همچون گذشته نیازمند یاری شهرداری هستیم، ادامه داد: در تمام شهرهای کشور سازمان فنی‌وحرفه‌ای از فرهنگسراها گله‌مند هستند اما در اصفهان به‌خاطر تعاملی که مجموعه شهرداری با سازمان داشته، این شکایت‌ها وجود ندارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان اضافه کرد: شهرداری همایش‌های کارآفرینی را برگزار و استعدادیابی ها را انجام می‌دهد؛ خواسته‌ای که از این مجموعه داریم این است که افرادی که در این برنامه‌ها شرکت می‌کنند، رها نشوند و به سازمان فنی‌وحرفه‌ای معرفی شوند تا با توجه به استعدادهایشان دوره‌های مهارتی را برای آنان برگزار ونیم.

وی خاطر نشان کرد: در اصفهان پارک مهارت و تورهای مهارتی را تعریف کرده‌ایم تا دانش‌آموزان در سال‌های دبیرستان حداقل با مهارت‌های کوچک آشنا شوند و اگر به دانشگاه راه یافتند با شناخت این مهارت‌ها در رشته مورد علاقه خود مشغول به تحصیل شوند که برای ایجاد این فرهنگ نیز نیاز به همیاری شهرداری داریم.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان فنی و حرفه ای شوراي شهر شهرداری اصفهان فرهنگسرا کارآفرینی مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۴۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد