Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای شهید رجایی کاشان در حاشیه بهره برداری از این طرح در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: این مجموعه در یک سوله با زیربنای یکهزار و ۲۵۰ مترمربع ساخته شده و دارای هشت مجموعه کارگاه آزمایشگاهی است تا دانشجویان بتوانند طرح‌ها و ایده‌های خود را در آن آزمایش کنند.

احمد اشرفی اضافه کرد: برای اجرای این طرح ۱۰ میلیارد ریال هزینه شده که شامل ۵۰ درصد اعتبارهای ملی تخصیصی و ۵۰ درصد از محل کمک‌های خیرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه فنی و حرفه شهید رجایی کاشان نزدیک به ۲ هزار و ۷۰۰ نفر دانشجو در ۲۲ رشته (۱۳ رشته کاردانی و ۹ رشته کارشناسی) دارد.

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین در ادامه از ساختمان موقت پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی دیدن کرد.

رئیس دانشگاه کاشان در این زمینه گفت: موافقت اصولی با راه اندازی پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی، روزهای پایانی سال ۹۶ انجام و ساختمان مرحوم آیت الله یثربی (دانشکده هنر و معماری پیشین دانشگاه کاشان) واقع در خیابان آیت الله طالقانی برای استقرار موقت در نظر گرفته شده که ظرفیت استقرار ۷۵ واحد فناور را دارد.

عباس زراعت افزود: برای پارک علم و فناوری امکان استقرار در زمین‌های دانشگاه کاشان به مساحت ۵۰ هکتار نیز پیش بینی شده و مکان کنونی با وجود فضاهای کارگاهی و آزمایشگاهی برای فعالیت موقت سه تا پنج ساله است.

وی یادآور شد: پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی با مساحت ۱.۵ هکتار، پنج هزار مترمربع زیربنا دارد.

پیش از پیگیری راه اندازی پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی، بیش از ۲۵ شرکت و هسته دانش بنیان تنها در مرکز رشد دانشگاه کاشان مستقر بودند.

بازدید از شرکت‌های دانش بنیان، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی، شرکت در نشست شورای اداری با موضوع اقتصاد دانش بنیان و دیدار با نماینده ولی فقیه در شهرستان کاشان از دیگر برنامه‌های سفر یکروزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به منطقه شمال استان اصفهان است.

هم اکنون نزدیک به ۹ هزار نفر دانشجو در ۲۰۰ رشته گرایش ۱۱ دانشکده و ۱۲ پژوهشکده دانشگاه کاشان با ۳۰۰ نفر عضو هیأت علمی به تحصیل اشتغال دارند.

کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۵ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.

۶۱۳۶/‏۸۱۲۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاشان معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری فنی و حرفه ای دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، مجید کیان‌پور، مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک طی سفر به خراسان رضوی ضمن حضور در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و دریافت گزارشی از اقدامات و برنامه‌های آزمایشگاه استان و بازدید از بخش‌های فنی و ستادی اداره کل، برنامه شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک را در سال جهش تولید، تشریح کردند.

کیان‌پور افزود: هم اکنون در سطح استان‌ها با ۳۷ سازمان و دستگاه اجرایی همکاری نزدیکی داریم و در راستای برنامه ورود به بازار‌های جدید و ارایه خدمات فنی و مهندسی به دیگر سازمان‌ها، ارائه خدمات به دیگر سازمان‌ها در کنار شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی امسال افزایش خوبی خواهد یافت.

وی با بیان اینکه امسال بودجه مناسبی برای توسعه و بهسازی آزمایشگاه‌های فنی و مکانیک خاک در استان‌ها در نظر گرفته شده است، افزود: باتوجه به اینکه شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک یک شرکت دانش‌بنیان، فناورانه و مردم پایه است توسعه شرکت به تجهیزات نوین و آخرین فناوری‌ها به طور مستمر پیگیری می‌شود که امسال ضمن تجهیز آزمایشگاه‌ها به دستگاه‌های جدید، تعدادی ساختمان بهسازی و خودرو‌های خدمت خریداری می‌شود.

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با اشاره به اینکه تنوع آزمایش‌های قابل‌ارایه در این شرکت بیش از نیاز کشور است، افزود: باتوجه‌به اینکه محصولات و آزمایش‌های جدیدی در دنیا تولید و بهره‌برداری می‌شود، شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک نیز امسال تنوع سبد ارایه خدمات آزمایشگاهی خود را به ۷۵۰ نوع آزمایش افزایش خواهد داد تا نیاز صنعت و پروژه‌های عمرانی را پاسخگو باشد.

بر اساس این گزارش مجید کیان‌پور مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، خدایار روان‌بد، معاون توسعه مدیریت و منابع، شهرام جمعه خالدی، ذیحساب، حمیدرضا شیخ انصاری، مدیرکل حوزه ریاست، روابط‌عمومی و ارزیابی عملکرد از بخش‌های مختلف آزمایشگاه استان خراسان رضوی بازدید و ضمن استماع گزارش مدیرکل آزمایشگاه استان خراسان رضوی، بررسی عملکرد سال گذشته و برنامه‌های امسال استان در دیدار صمیمی برای رفع مشکلات همکاران شرکت کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری