Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اصفهان، سید عبدالوهاب سهل‌آبادی در دیدار سیوانکا داناپالا گفت: اتاق بازرگانی اصفهان بعد از اتاق تهران بزرگترین اتاق ایران است و در زمینه‌های مختلف به‌ویژه جوانان و زنان، فعالیت‌های چشمگیری به‌عمل آورده است. این تلاش‌ها به‌گونه‌ای است که اتاق اصفهان جزءچهار اتاق برتر بازرگانی جهان نیز شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهل آبادی معتقد است ایده‌های پیاده شده در این اتاق می‌تواند زیر بنای همکاری و تبادل تجارب بین کمیساریای عالی و شوراهای عالی جوانان و بانوان قرار گیرد.

وی در ادامه افزود: افرادی که در ایران به عنوان پناهندگان و مهاجران افغانستانی شناخته می‌شوند به نوعی به دانشگاه وارد شدند و مهارت‌های تخصصی و فنی را به خوبی فراگرفتند، درحالی که در کشورشان، کمتر زمینه فنی و تخصص وجود داشت و امروز شاهدیم آنان کارهای فنی و صنعتی را به خوبی فراگرفته‌اند و هنرمندانه انجام می‌دهند.

رییس اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: در این سال‌های طولانی، پناهجویان افغانستانی در ایران و به‌ویژه در اصفهان که شهر هنر و صنعت ایران است، در میدان بزرگی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای درگیر شدند.

وی گفت: پناهندگان افغانستانی، ضمن یادگیری فن و هنر، حق الزحمه دریافت کردند و هیچ هزینه‌ای برای آموزش پرداخت نکردند، از این‌رو کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد باید جامعه جهانی را از تلاش‌های ایران برای ارتقای سطح سواد و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای پناهندگان افغانستانی مقیم ایران مطلع کند.

وی به توصیه‌های موکد مقام معظم رهبری در حمایت و پشتیبانی ملت و دولت ایران از مهاجران افغانستانی اشاره کرد و گفت: با وجود برخی تبعات ناگوار اجتماعی و امنیتی حضورپناهجویان در هر کشوری، شاهد هستیم در این سال‌ها؛ مردم و مسئولان ایران مهاجران افغانستانی را با مدارای زیادی در میان خود پذیرفته‌اند و پناه دادند.

وی در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کردبا وجود آمار بالای پناهجویان خارجی در استان اصفهان و شاخص‌های حرفه‌ای اتاق بازرگانی، زمینه های همکاری مشترک افزایش یابد.

 نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد نیز در این دیدار خود را به عنوان سفیر و حامل پیام انسان‌دوستی وخیرخواهی ملت و دولت ایران خواند که دستاوردها و اقدام‌های بی‌نظیر کشورمان را در سال‌های طولانی حضور پناهجویان و مهاجران خارجی، به همه دنیا معرفی کند.

سیوانکا داناپالا سخنان سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی را مورد تایید قرار داد و تصریح کرد: در زمان جنگ و به هنگام ورود آوارگان افغانستانی به ایران، تنها شش درصد آنان از سواد برخوردار بودند در حالی که در سایه تلاش‌های جمهوری اسلامی، اکنون بالغ بر ٦٠ درصد مهاجران افغانستانی مقیم ایران باسواد هستند.

به گفته وی، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد حدود ٣٢سال است که در ایران حضور دارد و با اداره اتباع خارجی وزارت کشور همکاری می‌کند.

داناپالا به ایده فعالیت‌های جامعه‌نگر درحمایت از مهاجران و پناهندگان اشاره کرد و در این راستا بر دستیابی به نقاط مشترک همکاری در فعالیت‌های بشر دوستانه و کارآفرینی تاکید کرد.

 وی افزود: پروژه گردشگری هزار چشمه سمیرم اصفهان تجربه موفقی از این نوع همکاری‌های مشترک برای اهداف توامان بشر دوستانه و کارآفرینی است.

این نماینده سازمان ملل همچنین، همکاری با جامعه تولید و صنعت استان اصفهان را باعث افتخار سازمان ملل خواند و با ابزار خوشحالی از تحت پوشش قرار دادن افراد آسیب‌پذیر خارجی در مجموعه آرشاک، این فعالیت‌های انسان‌دوستانه را تولد یک پروژه جامعه‌نگر‌ حمایتی با همکاری مشترک بخش خصوصی، اداره اتباع خارجی استانداری و کمیساریای عالی پناهندگان اعلام کرد.

داناپالا  افزود: تا پیش از این در سازمان ملل، عادت این بود که به دولت‌ها برای جذب منایع مالی و حمایت اتکا شود، اما از زمان کوفی‌عنان این رویکرد اتخاذ شد که باید به بخش خصوصی به همان جدیت دولت‌ها نگاه کنیم.

وی ‌هم‌فکری با نمایندگان بخش خصوصی اصفهان را برای کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل الگویی بین‌المللی در تعامل با بخش خصوصی دانست و این همکاری‌ها و ارتباط را اولین تجربه کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در تهران برای همکاری‌های مشترک با بخش خصوصی ایران توصیف نمود.

داناپالا اظهار امیدواری کرد این تجربه را در کشور چین به عنوان محل ماموریت جدید خود در پیش گیرد.

 مدیرکل امور اتباع و مهاجرین استانداری اصفهان در این دیدارگفت: در استان اصفهان نزدیک به ١٧٠هزار نفر از مهاجران و اتباع خارجی سکونت دارند. عمده اتباع خارجی استان، افغانستانی و حدود ١٢٠٠

 نفر نیز از کشور عراق هستند.

مهدی سلیمانی درخصوص همکاری‌های استانداری اصفهان با کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در تهران اضافه کرد: در حوزه مهاجران قانونی خدمات آموزشی، بهداشتی و حمایتی مختلف با کمک سازمان‌های بین‌المللی انجام می‌شود که بخش بسیار کوچکی از کمک‌ها را پرداخت می‌کنند؛ اما عمده هزینه‌ها بر دوش دولت جمهوری اسلامی ایران است.

این مقام مسئول در استانداری اصفهان، اظهار داشت: هم‌اکنون به کمک این کمیساریای عالی در حال تجهیز سومین مدرسه و دو مرکز بهداشتی برای مهاجران و اتباع خارجی در استان اصفهان هستیم.

سلیمانی در پایان درخصوص بهرمندی اتباع از دیگر خدمات نیز افزود: بیش از٢٠هزار تبعه خارجی در اصفهان دفترچه بیمه سلامت دارند و می‌توانند از خدمات بهداشتی و درمانی در مراکز دولتی بهره‌مند شوند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروسی: امیدوارم نشست اصفهان گام جدیدی برای همکاری‌ها باشد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با شرکت در کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای ایران در اصفهان به سخنرانی پرداخت. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ظهر امروز، سه‌شنبه 18 اردیبهشت ماه محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران و رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای ایران حضور پیدا کردند و سخنانی را ایراد کردند.

ظهر امروز رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با شرکت در کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای ایران در اصفهان سخنرانی کرد.

وی در این کنفرانس گفت: در سال‌های گذشته با چالش‌های جدی در حوزه‌های سلامت، انرژی و… مواجه شدیم. انرژی اتمی می‌تواند به بسیاری از چالش‌های حال حاضر پاسخ دهد.

مدیرکل آژانس افزود: سیل‌ها و افزایش دمای هوا می‌تواند بر همه چیز اثر منفی بگذارد. چند ماه پیش در اجلاس کاپ 28 در دبی تاکید شد که باید مصرف کربن به صرف برسد.

گروسی ادامه داد: در خصوص بیماری‌ها مانند سرطان که یکی از جدی‌ترین چالش‌ها است، سالانه با بیش از 4 میلیون کیس سرطان مواجه هستیم.

مدیر کل آژانس با اشاره به اینکه به علت چالش‌های سیاسی، از همکاری دانشمندان هسته‌ای ایران و جهان محروم شده‌ایم، گفت: این کنفرانس می‌تواند به ما کمک کند که این مشکلات حل شود. دیروز و امروز در تهران و اصفهان در خصوص مواجه با چالش‌ها گفت‌وگو کردیم.

وی خاطر نشان کرد: ما دیروز در تهران و امروز در اصفهان نشست‌هایی داشتیم برای گام‌های عملیاتی در جهت حل چالش‌ها و رسیدن به جریان آزاد تعامل بین ایران و سایر کشورها از حوزه هسته‌ای. این منطقه تنش‌های زیادی دارد و همه به اروپا چشم دارند اما در اروپا نیز نیازمند این فناوری‌ها هستیم و امروز ما این توان را داریم برای گام‌های مثبت حرکت کنیم و امیدوارم نشست اصفهان گام جدیدی برای همکاری‌ها باشد.

در حال تکمیل...

اسلامی: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیمگروسی: پیشنهادی برای ادامه همکاری به ایران ارائه دادماسلامی: ایران و آژانس برای تداوم همکاری‌ها برنامه دارندرایزنی گروسی و اسلامی در اصفهان

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گروسی: امیدوارم نشست اصفهان گام جدیدی برای همکاری‌ها باشد
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • اتخاذ موضع بی‌طرفانه و حرفه‌ای در همکاری‌ ایران و آژانس موثر است
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند