Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@16:00:04 GMT

اصلی ترین مولفه اشتغال توانمندی افراد است

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۴۲۴۷۷

اصلی ترین مولفه اشتغال توانمندی افراد است

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان اصلی ترین مولفه اشتغال را توانمندی افراد دانست و گفت: زمانی که انسان ها مهارت های لازم و شناخت کافی به وظیفه شغلی را نداشته باشند نمی توانند ایجاد شغل کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصبح اردستان؛ابوطالب جلالی اظهار کرد: جلساتی که در شهرستان ها برگزار می شود می تواند این مزیت را داشته باشد تا با برنامه ریزی نرخ بیکاری را کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان گفت: تعداد مراکز فنی حرفه ای در استان 54 مرکز بوده که بیش از یک هزار حرفه مهارتی را در دستور کار قرار داده که در حوزه صنعت، خدمات فنی و موضوعات مربوط به گردشگری و خدمات «آی تی» و «آی سی تی» فعالیت دارد.

وی افزود: عمده رشته هایی که در اختیار جوانان قرار می گیرد می تواند فرصت شغل را برای افراد رقم بزند و یا توجه به متناسب بودن کسب و کار و عملی بودن آنها ایجاد شغل کند.

جلالی با بیان اینکه بخشی از بهره برداران آموزش فنی و حرفه ای بانوان هستند، تصریح کرد: می توانند در فعالیت های مشاغل خانگی موثر بوده و بخش دیگری از آموزشها در حوزه صنعت است که فرصت اشتغالشان در حوزه صنعتی را نیز فراهم می کند .

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان تصریح کرد: خدمات فنی و اصناف یکی از موقعیت ها یی است که می تواند افراد خود اشتغال شده و تشکلهای صنفی کوچک را برای خودشان به واسطه این مهارت ها ایجاد کنند.

وی با اشاره به برگزاری آموزش های مختلف افزود: در سال نزدیک به 60 هزار نفر از آقایان و بانوان از فرصت های مهارتی در استان برخوردار شده که بخشی از آن هم در شهر اردستان انجام می شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان اصلی ترین مولفه موضوع اشتغال را توانمندی افراد دانست که باید در خود داشته باشند و زمانی که انسان ها مهارت های لازم و شناخت کافی به وظیفه شغل را نداشته باشند نخواهند توانست ایجاد شغل کنند.

وی رسالت سازمان فنی حرفه ای را بستر سازی یا فراهم سازی فرصت های شغلی برای جوانان عنوان کرد و افزود: تا کنون هم در این زمینه موفق بوده ایم و 65 درصد از افرادی که در مراکز ثابت فنی حرفه ای برای اشتغال آمده اند و محدودیت هایی در خصوص اشتغال نداشته اند و مشغول بکار شدند.

جلالی وجود نرخ تک رقمی بیکاری در اردستان را امیدوارکتتده دانست و تاکید کرد: ولی با توجه به محدودیت هایی که در اردستان وجود دارد همچون آب، فرصت های فوق العاده دیگری در موضوع گردشگری وجود دارد که می توان با فعال کردن این حوزه یکی از مزیت های اردستان برای ایجاد شغل باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۲۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی گفت: بیش از ۲ هزار نفر از اهالی روستاهای استان در سال گذشته از جهادگران مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان خدمت رایگان دریافت کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسن کامرانی‌فرد به مناسبت 17 اردیبهشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: از آنجایی که ارائه خدمت بی منت به مردم استان و ترویج فرهنگ مهارت آموزی سرلوحه برنامه‌های کاری این اداره کل است در سال گذشته 218 نفر از پرسنل اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی در 22 روستای هدف استان اقدام به برپایی اردوی جهادی ارائه خدمات فنی و مهندسی رایگان به مردم کردند.

وی افزود: در این اردوها خدمات مختلفی از جمله جوشکاری، تأسیسات، تعمیر لوازم خانگی، آرایش و پیرایش، تعمیر موبایل، برقکاری ساختمان، صنایع پوشاک و ده‌ها حرفه دیگر ارائه شده است.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی گفت: بیش از 2 هزار نفر از اهالی روستاهای استان از خدمات جهادگران مراکز آموزش فنی و حرفه‌ خراسان جنوبی خدمت رایگان دریافت کردند.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بیرجند نیز از برگزاری آزمون سنجش مهارت برای بیش از 4 هزار نفر در سال گذشته خبر داد.

حسین دانش گفت: سال گذشته مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برادران بیرجند برای پنج گروه مختلف از متقاضیان، آزمون‌های علمی و عملی را برگزار کرد که پس از اجرای سنجش علمی و عملی، از این تعداد بیش از دوهزار و 500 نفر موفق به أخذ گواهینامه مهارت شدند.

انتهای پیام/ 257

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • بازداشت اعضای یک شرکت هرمی کلاهبردار در شهریار
  • دستگیری ۲۸ عضو یک شرکت هرمی
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان