Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- استاندار اصفهان تاکید کرد: سیاست های آموزشی فنی و حرفه ای باید متناسب با بسته های حمایتی اشتغال دولت و محورهای توسعه ای استان باشد تا در جهت توسعه ی استان قدم های مثبت برداشته شود.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، ابوطالب جلالی مدیر کل فنی و حرفه ای استان به همراه جمعی از مسئولین به مناسبت ششم مرداد ماه روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای، بااستاندار اصفهان دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار استاندار اصفهان اظهارداشت: در طول سال های پس از انقلاب هیچ زمانی مسائل فنی و حرفه ای به اندازه ی امروز جایگاه خود را پیدا نکرده است و امروز این سازمان در یک دوران طلایی قرار دارد.

زرگرپور با بیان اینکه در همه ی بسته های حمایتی دولت در خصوص اشتغال، سازمان آموزش فنی و حرفه ای نیز دیده شده است، افزود: در بسته های ابلاغی اقتصادی، حمایتی و اقتصاد مقاومتی، پیوست یا فصلی با عنوان آموزش فنی وحرفه ای وجود دارد که نشان دهنده ی جایگاه مهم این سازمان است.

وی با اشاره به مزیت ها و ظرفیت های غیرقابل تصور و در کنار آن مشکلات استان در بخش های مختلف، اظهارداشت: اصفهان در بخش صنعت، صنعتی ترین استان کشور است و ۱۰ درصد صنایع بزرگ کشور، ۷۰ درصد فولاد، ۵۰ درصد مصالح ساختمانی و سنگ، ۶۰ درصد مصنوعات طلا و ۲۵ درصد فراورده های نفتی کشور در اصفهان تولید می شود.

استاندار اصفهان اضافه کرد: اصفهان با ۱۵۰ واحد دانشگاهی پس از تهران دومین استان دانشگاهی کشور است و ۶ دانشگاه این استان در رنکینگ بین المللی جای دارند و ۳۳۰ هزار دانشجو که ۷ هزار دانشجو در مقطع دکترا در این استان تحصیل می کنند.

وی با بیان اینکه مردم دین دار، ولایتمدار اصفهان در همه ی صحنه های انقلاب پیش قراول بوده اند، افزود: اصفهان با دارا بودن ۶ درصد از جمعیت کشور ۱۰ درصد شهدا و ۱۱ درصد جانبازان و ایثارگران را تقدیم انقلاب و کشور نموده است.

زرگرپور افزود: با این شرایط نرخ بیکاری در این استان ۲ درصد از متوسط کشور بالاتر است و باید مشخص شود که چرا با این امکانات و ظرفیت ها که باید این استان را به بهشت اشتغال تبدیل کند، نرخ بیکاری آن بالاتر از متوسط کشوری است و این در شان استان نیست.

زرگرپور با اشاره به فعالیت بخش خصوصی بویژه در بخش صنعت در استان اظهارداشت: زمانی که اقتصاد با مشکل مواجه می شود بیکاری در این استان نمود بیشتری می یابد.

استاندار اصفهان افزود: حجم بالای فارغ التحصیلان دانشگاهی برای ورود به عرصه ی کار و همچنین مهاجرت افراد جویای کار از استانهای دیگر به سمت این استان نیز می تواند از عوامل بالا بودن نرخ بیکاری باشد.

استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه باید در استان سیاست های آموزشی متناسب با بسته های حمایتی اشتغال باشد، افزود: باید سازمان آموزش فنی و حرفه ای به آموزش نیروهای فناوری و تحقیقاتی بپردازد و آموزش ها در فضاها و اولویت های توسعه ی استان قرار گیرد.

وی به لزوم آموزش صنایع دستی اشاره کرد و افزود: صنایع دستی دنیایی از آموزش ها است و باید سمت و سوی آموزش ها در این راستا قرار گیرد.

وی تاکید کرد: آموزش های فنی و حرفه ای باید در این سه مقوله قرار گیرد تا در جهت توسعه ی استان قدم های مثبت برداشته شود و از این دوران طلایی و شرایط ویژه و بسیار مهم ایجاد شده استفاده شود.

استاندار اصفهان با بیان اینکه فارغ التحصیلان دانشگاهی اطلاعات فنی کافی ندارند، اظهارداشت: اغلب کارخانه ها نیاز به کارمندان و کارگران متخصص دارند و در این راستا باید سازمان فنی و حرفه ای آموزش های لازم را به این افراد بدهد تا تخصص فنی نیز در فارغ التحصیلان ایجاد شود.

وی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی باید به آموزش های فنی و حرفه ای ورود پیدا کند، اظهارداشت:‌ سازمان آموزش فنی و حرفه ای باید سیاستگذار و ناظر باشد و بخش خصوصی برای آموزش ورود پیدا کند.

استاندار اصفهان با بیان اینکه در دو سال گذشته طرح هر دانش آموز یک مهارت اجرا گردید، اظهارداشت: امید است که با همکاری اصناف و سازمان آموزش فنی و حرفه ای و استفاده از شیوه های جدید مدیریتی بخش قابل توجهی از مشکلات اشتغال استان برطرف شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۶۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟

دولت اعلام کرده از محل افزایش مالیات بر ارزش افزوده، منابع ریالی برای اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فراهم آمده است.

به گزارش خبرآنلاین، براساس حکم قانون بودجه، قرار است منابع ریالی برای اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از محل افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده فراهم شود و حالا دولت اعلام کرده در فروردین ماه امسال از محل یک درصد افزایش مالیات ارزش افزوده از ۹ درصد به ۱۰ درصد حدود ۴۴۰ میلیارد تومان درآمد مالیاتی جدید ایجاد شده است.

این درآمد علی‌القاعده صرف متناسب سازی حقوق بازنشستگان خواهد شد، اما یدالله فرجی، فعال صنفی بازنشستگان کارگری، می‌گوید: باید مشخص کنند سهم بازنشستگان کارگری از این منابع چقدر است.

او افزود: آیا بازهم قرار است این بودجه صرف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق‌های دولتی شود و حکم کنند که تامین اجتماعی با منابع داخلی خود متناسب‌سازی را اجرا کند؟

به گفته فرجی، اگر چنین حکمی صادر کنند بازهم دست بازنشستگان کارگری در حنا خواهد ماند چرا که صندوق تامین اجتماعی با منابع خود متناسب‌سازی را اجرا نمی‌کند.

این فعال صنفی بازنشستگان ادامه داد: تامین اجتماعی ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان را اجرا نکرد حالا چطور قرار است یک متناسب‌سازی عادلانه را اجرایی کند؛ سهم ما کارگران بازنشسته از متناسب‌سازی چقدر است و چه زمانی قرار است نصیب‌مان شود؟

دیگر خبرها

  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد