Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان گفت: مددجویان کمیته امداد اصفهان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حمیدرضا شیران ظهر امروز در دیدار با مدیرکل مرکز فنی و حرفه‌ای استان اصفهان اظهار داشت: براساس آمار و عملکرد حوزه اشتغال و خودکفایی، 7 هزار 138 نفر زن، 5 هزار و 262 مرد و 5 هزار نفر فرزندان مددجویان، آموزش دوره‌های فنی و حرفه‌ای قرار را فرا گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از دغدغه‌های کمیته امداد ارائه آموزش‌های مهارتی به مددجویان براساس سفارش بازار کار بوده که با رویکرد جدید سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان این امر تحقق یافته است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان با اشاره به اینکه آموزش یکی از رکن‌های اصلی مهارت و کسب‌وکار است، ادامه داد: اگر مددجویان آموزش کافی را برای آغاز یک حرفه نداشته باشند احتمال شکست آن‌ها بسیار زیاد است.

وی اعتباربخشی به آموزش‌های مهارتی ارائه‌شده به مددجویان توسط کمیته امداد را ضروری دانست و افزود: کمیته امداد و اداره کل آموزشی فنی و حرفه‌ای دو دستگاه مکمل یکدیگر هستند که در دنیای توسعه‌یافته، با توجه به شیوه کار و اشتغال‌زایی به‌عنوان یکی از موفق‌ترین ساختارهای اقتصادی به شمار می‌آیند.

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان آموزش فرزندان مددجو را یکی از اهداف این نهاد عنوان کرد و گفت: فرزندان مددجو در مقطع دبیرستان، طبق استعداد و علاقه‌، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فراگرفته و قبل از اخذ دیپلم دریکی از رشته‌های فنی، مهارت کسب می‌کنند که این موضوع گام مؤثری برای ایجاد اشتغال جوانان به شمار می‌رود.

وی پیرامون رشته‌های آموزش فنی و حرفه‌ای کمیته امداد اظهار داشت: این رشته‌ها شامل کشاورزی، دامداری، خیاطی، آرایشگری و صنایع‌دستی هستند که این رویکرد باهدف رفع نیاز بازار و کارآمد بودن حرفه آموزشی برگزار می‌شود.

شیران یکی از اقدامات مهم کمیته امداد را مشاوره قبل از کار عنوان کرد و افزود: ارائه مهارت‌های کارآفرینی قبل از اشتغال مددجویان و مشاوره آن‌ها قبل از انتخاب شغل سبب می‌شود که افراد بابصیرت، شغل خود را انتخاب کنند.

وی بابیان اینکه حدود 410 آموزشگاه به‌صورت فعال با کمیته امداد همکاری می‌کنند، عنوان کرد: متناسب با بودجه در نظر گرفته‌شده امیدواریم بستر مناسب برای آموزش و تعلیم مددجویان فراهم شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان نیز در این دیدار گفت: به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل سازمانی و هم‌افزایی توانمندی‌ها و امکانات، در عرصه توانمندسازی اقشار محروم و آسیب‌پذیر و اجرای رویکرد ارائه آموزش مبتنی بر سفارش بازار تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد.

وی بابیان اینکه مددجویان در چند بخش در حال آموزش و فراگیری مهارت‌ها هستند، افزود: دانش‌آموزان و جوانان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) می‌توانند با فراگیری مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به سمت تولید و اشتغال گام بردارند و تاکنون با همکاری خوب کمیته امداد، تعداد زیادی از این افراد توانسته‌اند با کسب مهارت‌های لازم و اشتغال‌زایی مناسب از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شوند.

انتهای پیام/

R41346/P1377/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۸۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب‌اله آسوده معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: سال گذشته مراکز نیکوکاری ۱۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان کمک مردمی جذب و به خانواده‌های نیازمند ارائه کردند.

وی افزود: مراکز نیکوکاری سراسر کشور در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۳۱ میلیارد تومان صدقه را جمع‌آوری و در اختیار مددجویان قرار دادند.

آسوده ادامه داد: همچنین در طرح اکرام ایتام و محسنین نیز مراکز نیکوکاری ۶۱۹ میلیارد تومان به ایتام و محسنین تحت حمایت کمک کردند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از ۱,۱۲۷ میلیارد تومان زکات نیز توسط مراکز نیکوکاری جمع‌آوری به نیازمندان پرداخت شد.

آسوده اظهار کرد: در سال گذشته مراکز نیکوکاری ۹,۷۷۰ میلیارد تومان نیز کمک‌های مبتنی بر نیاز را جذب و به محرومان ارائه کردند.

وی اضافه کرد: در مجموع عملکرد مراکز نیکوکاری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن ۲۸ درصد رشد در جذب کمک‌های مردمی را نشان می‌دهد.

کد خبر 6098365

دیگر خبرها

  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود