Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@17:59:01 GMT

آموزش، گامی مؤثر در مسیر توانمند سازی است

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۷۶۹۲۰

آموزش، گامی مؤثر در مسیر توانمند سازی است

اصفهان- مدیرکل کمیته امداد کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان پیرامون راهکارهای گسترش بیش‌ازپیش همکاری‌های دوجانبه گفتگو کردند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل ازروابط عمومی اداره کل اکمیته امداد استان اصفهان، در این دیدارمدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان با اشاره به اهم کاری دوجانبه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد:به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل سازمانی و هم‌افزایی توانمندی‌ها و امکانات، در عرصه توانمندسازی اقشار محروم و آسیب‌پذیر و اجرای رویکرد ارائه آموزش مبتنی بر سفارش بازار تفاهم‌نامه ای منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابوطالب جلالی بابیان اینکه مددجویان در چند بخش در حال آموزش و فراگیری مهارت‌ها هستند افزود: دانش آموزان و جوانان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) می‌توانند با فراگیری مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به سمت تولید و اشتغال گام بردارند و تاکنون با همکاری خوب کمیته امداد، تعداد زیادی از این افراد توانسته‌اند با کسب مهارت‌های لازم و اشتغال‌زایی مناسب از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شوند.
جلالی با تأکید بر اینکه باید نیازسنجی‌های افراد بر پایهٔ پژوهش باشد عنوان کرد: اگر آموزش بر پایهٔ پژوهش باشد، اشتغال شایسته را به دنبال خواهد داشت و نتیجه آن نوآوری و ماندگاری کار و فعالیت است.
در ادامه این دیدار مدیرکل کمیته امداد کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان نیزضمن تقدیر و تشکر از همکاری و تعامل اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های کمیته امداد ارائه آموزش‌های مهارتی به مددجویان بر اساس سفارش بازار کار است که خوشبختانه با رویکرد جدید سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و بالطبع آن اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان این امر تحقق یافته است.
وی با اشاره به اینکه آموزش یکی از رکن‌های اصلی مهارت و کسب‌وکار است، اظهار کرد: اگر مددجویان آموزش کافی را برای شروع یک حرفه نداشته باشند احتمال شکست آن‌ها بسیار زیاد است.
شیران اعتباربخشی به آموزش‌های مهارتی ارائه‌شده به مددجویان توسط کمیته امداد را ضروری دانست و افزود: کمیته امداد و اداره کل آموزشی فنی و حرفه ای دو دستگاه مکمل یکدیگر هستند که در دنیای توسعه‌یافته، با توجه به شیوه کار و اشتغالزایی به‌عنوان یکی از موفق‌ترین ساختارهای اقتصادی به شمار می‌آیند.
مدیر کل کمیته امداد استان اصفهان آموزش فرزندان مددجو را یکی از اهداف این نهاد عنوان کرد و گفت: فرزندان مددجو در مقطع دبیرستان، طبق استعداد و علاقه، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فراگرفته و قبل از اخذ دیپلم دریکی از رشته‌های فنی، مهارت کسب می‌کنند که گام مؤثری برای ایجاد اشتغال جوانان می‌باشند.
وی در خصوص رشته‌های آموزش فنی حرفه‌ای کمیته امداد اظهار داشت: این رشته‌ها شامل کشاورزی، دامداری، خیاطی، آرایشگری و صنایع‌دستی است که باهدف رفع نیاز بازار و کارآمد بودن حرفه آموزشی برگزار می‌شود.
شیران یکی از اقدامات مهم کمیته امداد را مشاوره قبل از کار عنوان کرد و افزود: ارائه مهارت‌های کارآفرینی قبل از اشتغال مددجویان و مشاوره آن‌ها قبل از انتخاب شغل باعث می‌شود، افراد با بصیرت شغل خود را انتخاب کنند.
وی با اشاره به اینکه درسال ۹۵ بیش از ۱۲ هزار و ۴۰۰ مددجو تحت حمایت کمیته امداد از آموزش های فنی حرفه ای بهره بردند اظهار کرد: بر اساس آمار و عملکرد حوزه اشتغال و خودکفایی، ۷ هزار ۱۳۸ نفر زن، ۵ هزار و ۲۶۲ مرد و ۵ هزار نفر فرزندان مددجویان ازتحت آموزش دوره های فنی حرفه ای قرار گرفته اند.
وی در پایان بابیان اینکه حدود ۴۱۰ آموزشگاه به‌صورت فعال با کمیته امداد همکاری می‌کنندعنوان کرد: متناسب با بودجه در نظر گرفته‌شده امیدواریم بستر مناسب جهت آموزش و تعلیم مددجویان فراهم شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: ۱۳ هزار و ۴۹۳ دانش‌آموز زیرپوشش حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی هستند. - اخبار استانها -

مجید الهی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: چهار هزار و 135 معلم و فرهنگی نیک‌اندیش استان، حمایت‌های مادی و معنوی از پنج هزار و 752 فرزند یتیم و محسنین را در قالب طرح اکرام برعهده دارند. 

وی افزود: این حامیان شامل اساتید، معلمان، بسیجیان اساتید، فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش خراسان شمالی هستند که همواره در اقدامات خداپسندانه پیشرو بوده‌اند.  بیش از 27 هزار حامی از سه هزار و 301 فرزند یتیم و پنج هزار و 46 فرزند محسنین خراسان شمالی در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین حمایت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان خراسان شمالی با بیان اینکه 13 هزار و 493 دانش آموز زیرپوشش حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی هستند گفت: در کانون ولایت کمیته امداد بیش از 25 مربی کلاس‌های مختلف فرهنگی، تربیتی و تحصیلی را برای دانش آموزان برگزار می‌کنند و  اکثر این مربیان به صورت افتخاری با این نهاد همکاری دارند. 

وی تصریح کرد: کانون ولایت کمیته امداد خراسان شمالی کلاس‌های آموزش خیاطی، نقاشی، قرآن و غیره با سرفصل های توانمند سازی مددجویان را به صورت رایگان به آن‌ها ارائه می‌کند. سال گذشته 6 هزار و 883 نفر در خراسان شمالی در جشنواره قرآنی باران وحی شرکت کردند که نسبت به سال گذشته از رشد 9 برابری برخوردار بود و 540 نفر برگزیده استانی و 250  نیز به مرحله کشوری راه یافتند.

الهی‌راد در ادامه با اشاره  به این نکته که مددجویان تحت پوشش این نهاد در سال 1402، 2 هزار و 600 متر مربع فرش به ارزش 105 میلیارد ریال بافتند، گفت:  450 نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد در حوزه صنایع دستی از جمله بافت فرش فعالیت دارند. 

وی افزود: بیشترین فعالان این صنعت مربوط به شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، شیروان،  جرگلان، گرمه ، فاروج است. هم اکنون 6 راهبر شغلی در حوزه فرش و صنایع دستی با این نهاد همکاری دارند.  راهبران شغلی وظیفه آموزش، راه اندازی کارگاه های فرش، تأمین مواد اولیه مرغوب، نظارت و کنترل کیفی بر تولیدات بافندگان و بازاریابی و فرش محصولات بافندگان از جمله اقداماتی است که توسط این راهبران انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است