Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- عشایر استان اصفهان براساس تفاهم نامه همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای با اداره کل امور عشایر استان آموزش می بینند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ این تفاهم نامه به منظور توانمند سازی جامعه عشایر استان و کیفیت بخشی دانش فنی و حرفه ای و نیز ارتقای توانمندی های مهارتی این جامعه مولد با حضور ابوطالب جلالی مدیر کل فنی و حرفه ای استان و مختار اسفندیاری مدیر کل امور عشایراستان اصفهان امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مدیر کل فنی و حرفه استان اصفهان گفت: با تهیه استانداردهای جدید آموزش مهارت متناسب با مقتضیات جامعه عشایری استان ، برگزاری دوره های آموزشی برای عشایر واجد شرایط ، اعزام تیم های سیار آموزشی به کانون ها و نقاط استقرار عشایر ، تهیه تقویم آموزشی متناسب با نیاز سنجی آموزشی و صدور مجوز تاسیس آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای در مناطق عشایری از مفاد این تفاهم نامه است.
ابوطالب جلالی افزود: پیگیری ادامه دوره های آموزشی اجرا شده در زمان ییلاق در استان های قشلاقی (خوزستان-فارس-بوشهر-کهکیلویه و بویر احمد)، برگزاری آزمون های پایان دوره وصدور گواهینامه مهارت یا تائیدیه های آموزشی برای قبول شدگان از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
عشایر استان اصفهان با حدود 9 هزارو 605 خانواردر مناطق عشایرنشین شهرضا ، دهاقان ، سمیرم ، جرقویه ، فریدن ، فریدونشهر و چادگان سکونت دارند.
سالانه 25درصد گوشت قرمز استان معادل حدود 10هزارتن را عشایر تامین می کنند.
عشایر اصفهان با تولید 24 هزار متر مربع صنایع دستی از جمله قالی ، قالیچه ، گلیم ، زیلو ، حصیر ، کناره ، خورجین و دستکش، یک سوم صنایع دستی این استان را هم تولید می کنند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۹۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فتحی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خیران از اصلی‌ترین بازوهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان اصفهان هستند، اظهار کرد: در سال گذشته خیران ۹۸۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه پراخت کردند.

وی با بیان اینکه با پرداخت این مبلغ بیش از نیمی از تعهد خیران در سال گذشته پرداخت شده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد خیران مدرسه ساز استان اصفهان یک هزار و ۷۰۰ نفر است که در کنار ۱۰۰ نفر پرسنل اداره کل نوسازی و بهسازی مدارس استان بهره برداری از ۴۵۰ طرح آموزشی و پرورشی را در دستور کار دارند.

مدیرکل نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به سهم بسیار خیران در ساخت مدارس استان اصفهان افزود: می‌توان گفت ۸۰ درصد از مدارس استان اصفهان به صورت مشارکت صد در صدی خیران ساخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل در سال جاری نیز ابراز کرد: ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس امسال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که بسیاری از این طرح‌ها در پروژه‌های مسکن مهر و مناطق پر جمعیت ساخته خواهد شد.

کد خبر 6098034

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان