Web Analytics Made Easy - Statcounter

عشایر استان اصفهان براساس تفاهم نامه همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای با اداره کل امور عشایر استان آموزش می بینند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛این تفاهم نامه به منظور توانمند سازی جامعه عشایر استان و کیفیت بخشی دانش فنی و حرفه ای و نیز ارتقای توانمندی های مهارتی این جامعه مولد با حضور ابوطالب جلالی مدیر کل فنی و حرفه ای استان و مختار اسفندیاری مدیر کل امور عشایراستان اصفهان امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل فنی و حرفه استان اصفهان گفت: با تهیه استانداردهای جدید آموزش مهارت متناسب با مقتضیات جامعه عشایری استان ، برگزاری دوره های آموزشی برای عشایر واجد شرایط ، اعزام تیم های سیار آموزشی به کانون ها و نقاط استقرار عشایر ، تهیه تقویم آموزشی متناسب با نیاز سنجی آموزشی و صدور مجوز تاسیس آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای در مناطق عشایری از مفاد این تفاهم نامه است.
ابوطالب جلالی افزود: پیگیری ادامه دوره های آموزشی اجرا شده در زمان ییلاق در استان های قشلاقی (خوزستان-فارس-بوشهر-کهکیلویه و بویر احمد)، برگزاری آزمون های پایان دوره وصدور گواهینامه مهارت یا تائیدیه های آموزشی برای قبول شدگان از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
عشایر استان اصفهان با حدود 9 هزارو 605 خانواردر مناطق عشایرنشین شهرضا ، دهاقان ، سمیرم ، جرقویه ، فریدن ، فریدونشهر و چادگان سکونت دارند.
سالانه 25درصد گوشت قرمز استان معادل حدود 10هزارتن را عشایر تامین می کنند.
عشایر اصفهان با تولید 24 هزار متر مربع صنایع دستی از جمله قالی ، قالیچه ، گلیم ، زیلو ، حصیر ، کناره ، خورجین و دستکش، یک سوم صنایع دستی این استان را هم تولید می کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۹۱۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است

ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، آموزشی که اشتغال آفرین نباشد را ابتر دانست و گفت: در جهاددانشگاهی اکثر آموزش‌ها منجر به ایجاد شغل می‌شود.

مسلم حدیدی، امروز (۱۸ اردیبهشت) در آیین بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از مدرسین همکار معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، با قدردانی از تلاش های صورت گرفته در این معاونت گفت: خوشبختانه به همت همکاران این حوزه توانسته ایم آموزش ها را در جهاددانشگاهی مهارت محور و تخصصی کنیم، طوری که هر دوره آموزشی بتواند به ایجاد یک شغل برای فراگیران منجر شود.

حدیدی افزود: آموزشی که به اشتغال منجر نشود ابتر می‌ماند و در همین راستا اولویت آموزش‌های خود را بر مهارت آفرینی گذاشته ایم تا فراگیران در پایان دوره بتوانند در حرفه ای مشغول به کار شوند.

وی تصریح کرد: با تدوین فرآیندهای اجرایی، ایجاد زیرساخت های لازم و بهره‌مندی از زیست بوم سازمان جهاددانشگاهی، آموزش‌ها در مسیر کارآفرینی و ایجاد شغل پیش رفته است.

وی از بیکاری به عنوان مهمترین معضل استان یاد کرد و افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته در جهاددانشگاهی گام‌های ارزشمندی در جهت اشتغال جوانان استان برداشته شده است.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در ادامه از پیگیری بین المللی شدن آموزش های سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه خبر داد و افزود: با توجه به کیفیت بالای آموزش های سازمان و مهارت محور بودن این آموزش‌ها، در تلاش هستیم دامنه فعالیت خود را در سطح بین المللی گسترده کنیم.

وی افزود: در همین راستا امسال حوزه بین‌الملل آموزش‌های سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه فعال می‌شود و امیدواریم با زیرساخت‌ها و تجاربی که در این حوزه داریم بتوانیم در سطح بین المللی هم فعالیت‌های اثرگذاری داشته باشیم.

مهدی عبدالمالکی معاون آموزش و کارآفرینی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به همکاری حدود ۱۵۰ مدرس با معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، گفت: این مدرسین در حوزه آموزش‌های عمومی، تخصصی و مهارتی با ما همکاری دارند.

وی با اشاره به استقبال فراگیران از دوره‌های آموزشی این سازمان گفت: سال گذشته بیش از ۳۲ هزار نفر در دوره‌های مختلف آموزشی سازمان جهاددانشگاهی شرکت کردند و پیش بینی می شود این تعداد امسال به بیش از ۴۰ هزار فراگیر برسد.

وی با بیان اینکه یکی از محبوب‌ترین دوره‌های آموزشی این سازمان آموزش زبان های خارجی است، گفت: در حال حاضر پنج زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، کره‌ای و ترکی استانبولی در مراکز آموزش جهاددانشگاهی کرمانشاه آموزش داده می‌شود و در حال حاضر بیش از ۵۷۰۰ فراگیر در این دوره‌ها مشغول یادگیری زبان هستند.

آموزش های جهاد دانشگاهی «مهارت محور» است، نه «مدرک محور»

وی گفت: یکی از مزیت های آموزش های جهاد دانشگاهی این است که ما گواهینامه محور یا مدرک محور نیستیم و در تلاشیم فردی که وارد دوره‌های آموزشی می‌شود با کیفیت بالا این آموزش‌ها را فرا بگیرد، طوری که بتواند پس از خروج از این دوره‌ها وارد بازار کار شود.

عبدالمالکی افزود: یکی از چالش های اصلی حوزه اشتغال استان چه در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی و چه افراد غیردانشگاهی نداشتن مهارت است و همین امر موجب شده که فارغ التحصیل ما یا هر فردی که به سن اشتغال می رسد نتواند برای خود ایجاد شغل کرده و یا در حرفه ای مشغول به کار شود و همه چشم انتظار آزمون های استخدامی دولت هستند.

عبدالمالکی گفت: در معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی اولویت کار را بر مهارت محوری آموزش‌ها گذاشته‌ایم، طوری که افراد پس از گذراندن این آموزش‌ها بتوانند مهارت لازم را برای ورود به حرفه‌ متناسب با آموزش‌ها کسب کنند.

در این مراسم از مدرسین همکار با معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان